Carnavalsvlaggen

Het is zover. Het heeft even geduurd maar ze zijn er! De nieuwe vlaggen van jeugdcarnaval Belfeld. Het was een wens die al even in de pen zat.

Na het laatste jubileum werd het nieuwe logo onthuld en gebruikt. Alleen, op de huidige vlaggen die alleen in bezit waren van (oud-)bestuur en enkele vrijwilligers prijkte nog het oude logo. Bovendien waren de vlaggen na jaren in dusdanige staat dat nieuwe gewenst waren. Maar het grafisch ontwerp aanpassen zodat het hiervoor gebruikt kon worden had nogal wat voeten in aarde.

Toen bij het afscheid van onze (oud-)bestuursleden René van Horck en Patrick Beijers, laatstgenoemde ons een startbedrag schonk, kwam de vaart er pas echt in. Trots werd dan ook bij het gezellige interne afscheid van beide bestuursleden aan Patrick de eerste nieuwe vlag uitgereikt.

Inmiddels zijn de eerste vlaggen ook al uitgedeeld aan ereleden en oud-voorzitters en prijkt de nieuwe vlag aan de muur bij onze residentie Hotel-Café-Zaal Juliana.

Maar er is meer, want wilt u nu ook dat de nieuwe vlag uw huis versiert met de vastelaovend kunt u de vlag bestellen bij ons. Voor € 17,50 wordt de vlag u thuisbezorgd.

 

Mocht u interesse hebben, stuur ons een mail naar jeugdcarnavalbelfeld@live.nl en wij nemen contact met u op.

 

29 januari 2017