Prinses Milou I

Hallo allemaal,

Ik zal me eerst even voorstellen:

Ik ben Milou Aerts en ben geboren op 13 augustus 2003 in Belfeld waar ik nu 13 jaar later nog steeds woon met mijn vader en moeder en oudere zus Imke.

Ik zit op 2 HAVO van college Den Hulster in Venlo. In mijn vrije tijd voetbal ik in het dames B elftal van Belfeldia.  Verder zit ik zoals de meesten van mijn leeftijd graag op Snapchat, Instagram en te appen met mijn vrienden en vriendinnen.

Begin november zat ik op een vrijdagavond alleen thuis met pap en mam toen ik opeens een cadeau kreeg aangereikt. Het was een grote houten bloem in de kleuren rood, geel en groen. Op de bloemblaadjes kwam telkens een foto vrij: het logo van de jeugdcarnaval, het thema van dit jaar en daarna een foto van mij als nar, een foto van mij als dansmarietje, foto van mij als prinses en daarna allemaal vraagtekens. Het was mij duidelijk dat ik rol had gekregen bij de jeugdcarnaval, maar welke?? Ik vond het superspannend. Op het laatst in het midden stond een foto van mij als jeugdprinses Milou 1. Langzaam maar zeker werd mij toch echt duidelijk dat ik de nieuwe prinses van de jeugdcarnaval werd. Ik sprong een gat in de lucht!!

 De weken erna waren erg spannend en moest ik mijn vrienden en familie steeds voor de gek houden. Nu bij het lezen van dit artikel ben ik al uitgekomen en gaan wij van de jeugdcarnaval samen met het KOW, de Belhamels en de Boeren knallen!

Ik heb er heel veel zin in en weet nu al zeker:

“DER BLEUIJT HEEJ GET SJOENS”

Alaaf,

 

Jeugdprinses Milou 1