Sponsorbeleid

Sponsorpakketten 2017

JCB vriend € 11,11 -> naamsvermelding op deze website
Brons € 22,22 -> naamsvermelding met logo op deze website
Zilver € 55,55 -> naamsvermelding met logo op deze website en social media
Goud € 111,11 -> naamsvermelding met logo op deze website, social media enz.

Opstaeker

Het is mogelijk om de oude of nieuwe opstaeker via de jeugdcarnaval te kopen. U kunt hiervoor het beste een mailtje sturen via het contactformulier, bellen naar 077-4754958 of ons gerust aanspreken tijdens de carnavalsevenementen.

Sponsor of vriend van JCB worden

Heeft U interesse om JCB te sponsoren of om Vriend van JCB te worden dan kunt U uw bijdrage storten op:

IBAN Regiobank NL76 RBRB 0841347662 / BIC RBRBNL21
t.n.v. Jeugd Carnaval Belfeld onder vermelding van ‘Sponsoring JCB’.

Sponsoring

Traditiegetrouw doen wij elk jaar opnieuw tussen december en februari een beroep op de vrijgevigheid van het Belfeldse bedrijfsleven, om ons met een bijdrage te steunen om het stichtingssprogramma financieel weer rond te krijgen.

In de afgelopen jaren is reeds gebleken dat onze stichting een warm hart toegedragen wordt door een aantal ondernemers en particulieren zowel binnen als buiten onze gemeentegrenzen. Als stichting, dus zonder leden en zonder winstoogmerk, willen wij onafhankelijk activiteiten kunnen organiseren voor jongens en meisjes in de leeftijd van 13 tot 16 jaar.

Wij danken u bij voorbaat, ook namens de jeugd van Belfeld, voor uw bijdrage en willen tevens van deze gelegenheid gebruik maken om u alvast plezierige ‘vastelaovesdaag’ toe te wensen! Indien u nog vragen heeft of meer informatie wil omtrent JCB-sponsoring kunt u altijd contact opnemen met het bestuur via ons contactformulier.

 

Financiële kosten

De voornaamste kostenpost, waar jaarlijks geld voor gereserveerd moet worden is de aanschaf van nieuwe kleding voor de Prins(es), Raad van Elf, Dansmariekes en Nar. Er wordt veelal geprobeerd een nieuwe garderobe-investering te rekken tot het jubileumjaar. In dat jaar worden er speciale activiteiten georganiseerd om extra geld in te zamelen waarmee deze aanschaf bekostigd kan worden. Andere voorname stichtingskosten zijn materialen en andere benodigdheden voor de bouw en onderhoud van onze eigen prinsenwagen.

Financiële opbrengsten

De opbrengsten van onze stichting vloeien voornamelijk voort uit al onze medewerkers/vrijwilligers die geheel belangeloos de organisatie steunen. Tevens zijn we zelf actief bij de verzorging van de garderobe en bardiensten bij een aantal dorpsactiviteiten waarvoor we een financiële bijdrage ontvangen.

Onze stichting wordt helaas niet gesubsidieerd middels een bijdrage van de gemeente Venlo. Een belangrijke bron van inkomsten is de jaarlijkse verkoop van steunkaarten. Onze Raad van Elf, ouders, bestuur en vrijwilligers gaan dan in twee avonden deur aan deur in Belfeld. Een groot aandeel in de financiën wordt echter bepaald door de sponsoractie onder de Belfeldse ondernemingen aangevuld met giften van particulieren die onze stichting allen een warm hart toedragen.

Langs deze weg willen wij nogmaals welgemeend onderstrepen dat uw steun en dat van al onze vrijwilligers het mogelijk heeft gemaakt al ruim 5 decennia lang de Belfeldse jeugd een activiteit te bieden die niet meer weg te denken is binnen onze gemeente.
Hiervoor, zeker namens de jeugd van Belfeld, onze dank!